Referenties

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.230.173.188 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
33 berichten.
Rob van BoBdeBouwerT.nl schreef op 29 september 2017:
Vanwege een hele grote klus van 400M2 in appartementencomplex Montevideo in Rdam de hulp in geroepen van Ali en zijn medewerkers.Gezamenlijk dat giga grote appartement op 32 hoog alle wanden en plafonds gestuukt en de vloer overal afgeplakt met stuukloper. Na droging alles in de witte reinigbare Latex gesaust. Het eind resulaat mocht er zijn keurige strakke muren en plafonds en een heel tevreden klant. Voor mij ook de 1e keer met A-AV toen, maar het zijn echt vakmensen die er zin in hebben. Wellicht dat er snel een 2e gezamenlijke klus gaat komen.
Groet. Rob van BoBdeBouwerT .nl
van Hoogeveld schreef op 7 juni 2017:
Bedankt Ali.

Wij hebben onze hele woning laten stukken door AV. Bij deze willen wij onze ervaring delen. We zijn erg tevreden over de resultaten die jullie hebben opgeleverd.
Straver schreef op 24 januari 2017:
Stuc- en sauswerk naar volle tevredenheid uitgevoerd, snelle offerte, snelle afspraak om het uit te voeren, nette manier van werken en volgens afspraak.
Peter van Hoof schreef op 28 november 2015:
Ali en zijn mannen hebben in onze nieuwbouwwoning in een paar dagen tijd een prachtig werk afgeleverd. Het zijn echte vakmannen die niet alleen een mooi resultaat hebben geleverd maar ook nog eens snel en schoon werken. Iedereen die het stucwerk ziet vraagt me het nummer van Ali!
I van Beek schreef op 19 november 2013:
AV heeft ons huis getransformeerd naar een fris en wit appartement en hebben dit in een zeer korte tijd gerealiseerd. Van offerteaanvraag tot uitvoering is alles zeer snel en tot volle tevreden verlopen. Wat ons met name zo positief heeft verrast is de nette manier van werken.Petje af.
Rob schreef op 20 oktober 2013:
Kort en krachtig: A-AV levert zoals afgesproken en zelfs meer! Geen moeilijk gedoe bij de offerte maar na beoordeling van de uit te voeren werkzaamheden meteen de prijs. De vakmensen konden op korte termijn starten met stuc- en schilderwerk (bruin naar wit!) en hebben dit in een rap tempo keurig gedaan. Alles afgeplakt en opgeruimd. Van baas tot medewerkers, allemaal vriendelijke mensen die alles doen om tevreden klanten te maken. Door wat men hier gepresteerd heeft kan ik andere klanten A-AV aanbevelen en gun ik dit bedrijf een grote klantenkring!
Pim hekman schreef op 19 oktober 2013:
Beste ,
Aav heeft het werk met volle zin gedaan. Hebben netjes mijn nieuwe woning afgeleverd. Prima werk van gemaakt. Vol vertrouwen in jullie. Altijd en overal raad ik u aan
Bert en Yvon schreef op 15 januari 2011:
Nadat we 4 jaar geleden onze gehele woonkamer hadden laten stuken, hebben we ook nu weer voor AV gekozen.
Donderdag hebben de jongens van AV weer een knap staaltje werk afgeleverd. Onze gang ziet er super strak uit . Er wordt snel, schoon en door echte vakmensen gewerkt. En dat voor een zeer lage prijs. Een echte aanrader.
Ali het was weer top.

Groetjes Bert en Yvon Boogaard. Sliedrecht
Ingrid Gerritsen schreef op 27 november 2010:
Hallo,
Heeft u dinsdag 30/11 tijd om een heel appartement op te meten om te stucen en eventueel te verven en plafond witten? U bent in september bij mij geweest en wij waren zeer tevreden! Ik hoor het graag.

Groetjes Ingrid Gerritsen
Ron schreef op 1 oktober 2010:
Na het niet op komen dagen van mijn stukadoor 🙁 AV gebeld. Dezelfde dag nog langs gekomen om situatie te bekijken en de volgende dag het werk al uitgevoerd. Snel, netjes en superstrak en dat ook tegen een goedkopere prijs :-). Komt alles toch nog goed met het plaatsen van de keuken.

Geweldig. Ik weel al wie mijn volgende stucklus gaat uitvoeren.....


Ron
Fam koole schreef op 9 september 2010:
we hebben muurtje in de keuken en een klein kamertje boven laten Sierpleisteren en twee plafonds laten stucen,
maar echt geweldig goed werk geleverd zijn er super blij mee en het personeel super aardig! een aanrader!!

Fam koole
John Compter schreef op 3 augustus 2010:
Ons hele huis glad laten stucen. De mensen van AV zijn vakkundig, netjes en heel aardig.
Alle afspraken zijn keurig nagekomen, de wanden spiegelglad.
Bedankt jongens!!

John en Joke uit Rockanje
Sytske schreef op 20 juni 2010:
Deze allervriendelijkste mensen komen op de afgesproken tijd, werken snel en vakkundig en laten alles brandschoon achter. En dat alles ook nog tegen een zeer schappelijke prijs. Een aanrader!

Sytske
alkema schreef op 31 mei 2010:
Hebben in onze woonkamer plafond en wanden glad laten stuken,daarna plafonf laten sauzen en wanden laten spachtelen. Dit alles is zeer vakkundig gedaan door de mannen van AV, keurige werkers en alles wordt netjes afgeplakt en opgeruimd. Kan ze van harte aanbevelen! Familie Alkema, Spijkenisse.
A. de Bruin schreef op 1 april 2010:
hallo gisteren zijn de heren van AV heel de dag bezig geweest met het zeer profesioneel stuccen van m'n woonkamer,keuken en wc.
het eind resultaat mag er echt wezen en zeker weten gezien worden heb het nog nergens zo glad en strak gezien en zeker niet zo netjes opgeruimd bij vertrek echt super! en me mond viel helemaal open toen ze netjes de dozen voor de stopcontacten open maakte en het er om hennetjes afwerkte ( bij negen van de tien stucadors kan je gaan zoeken omdat ze ze helemaal dicht stuccen) echt deze mensen verstaan hun vak en werken zeer netes en leveren echt kwaliteit!! als ik ooit iemand hoor die opzoek is naar een stucadoor dan geeft ikhet telefoonnummer AV zeker weten door!!!!

foto's van hun werk zijn na het weekend te bezichtigen op ww.aartje.nl